Despre noi

Bine v-am găsit!

Noi, Perfect Hair & Body, suntem o companie născută din pasiunea pentru frumuseţe.

Pentru noi, relaţiile cu oamenii sunt cele mai importante. Clienţii noştri au devenit prietenii noştri, iar noi suntem pentru ei sfătuitori şi oameni pe care se pot baza când au nevoie.

Construirea acestor relaţii de încredere s-a datorat şi produselor de calitate pe care le oferim clienţilor. Iar clienţii noştri – specialişti în cosmetică şi îngrijire – ştiu ce înseamnă calitatea. Cu produsele de la Perfect Hair &Body clienţii noştri specialişti au putut să îşi mulţumească la rîndul lor clientela. Rezultatele au fost spectaculoase. Aşa cum bănuiţi, clienţii au adus alţi clienţi.

După o experienţă de peste 10 ani în vânzări de produse cosmetice profesionale, spunem fără să greşim că la Perfect Hair &Body raportul calitate-preţ este cel mai bun din piaţă.

Cu timpul – am descoperit tehnologii noi, iar pasiunea noastră s-a transformat în dragoste pentru ceea ce ne face mai frumoşi.

Lucrăm cu companii în plină dezvoltare, care caută pentru clienţii lor cele mai avansate tehnici şi  tehnologii în domeniul cosmetic.

Ce avem în plus faţă de celelalte magazine on line:

oferim consultanţă pentru produsele noastre,

avem agenţi de vânzări pe teren,

avem tehnicieni instruiţi pentru a face prezentări şi a iniţia cosmeticienele în tratamentele cu produsele noastre LEVISSIME, SKIN SYSTEM şi NATURNUA.

 Garantăm pentru toate produsele pe care le importam şi le distribuim. Există garanţia producătorului  marcată pe fiecare produs în parte, cu eticheta în limba româna, care are traducerea şi termenul de valabilitate al produsului de la data deschiderii.

Despre produsele noastre: LEVISSIME

LEVISSIME a fost fondată în anul 1979, în Spania

Noi, Perfect Hair & Body, reprezentăm LEVISSIME în Romania, fiind şi unici importatori.

 LEVISSIME propune tratamente pentru toate tipurile de ten, cu rezultate spectaculoase de la prima aplicare.

Produsele LEVISSIME conţin ingrediente precum acidul hialuronic, uleiul de macadamia, untul de moringa, enzyme de papaya, colagen, vitamina C, vitamina E, caviar, crin, trandafiri şi multe tehnologii noi, rezoluţionare.

Fiecare tip de ten are linia lui de produse specifice, fiole concentrate pentru lifting, hidratare sau cuperoza, măşti, creme. Toate sunt create special pentru a acoperi în întregime necesităţile unei femei care se îngrijeşte şi se iubeşte.

 LEVISSIME are echipamente de ultimă generaţie şi este în plină expansiune, garantând clienţilor ei calitatea produselor. Produsele au certificate ISO de calitate (MANAGEMENT SYSTEM ISO 9001).

 Garanţia produselor LEVISSIME este codată cu 2 cifre + 2 litere + 4 cifre.

Cum se citeşte acest cod:

  • ultimele 4 cifre indică data de expirare a produsului (sub forma lună-an).

Exemplu: 50BJ1121- produsul expiră în luna 11 (noiembrie), anul 21 (ANUL 2021).

Despre produsele noastre: SKIN SYSTEM

SKIN SYSTEM este o companie din Italia, fondată în 1996, şi care se află în plină dezvoltare.

În fiecare an SKIN SYSTEM creează creme, măşti şi concentrate la cele mai ridicate standarde europene şi cu cele mai spectaculoase rezultate. SKIN SYSTEM produce tramente faciale cu celule stem, venin de şarpe, goji, aloe vera, tratamente corporale cu alge marine, salvie, guarana, cafeină, castană şi uleiuri de masaj cu migdale, piersici şi cocos.

Prosusele SKIN SYSTEM nu conţin silicon, parafină, parabeni, nichel sau alte metale şi sunt 100% naturale.

 Garanţia producătorului se află pe produs şi contine 9 cifre

-primele 2 cifre reprezintă anul de producţie

-urmatoarele 2 cifre marchează luna de producţie

-urmatoarele 2 cifre reprezintă data de producţie

-urmatoarele 3 cifre formează numărul intern de producţie

 Garanţia produselor este de 3 ani de la data fabricaţiei.